ajeem's FotoPages
- Aktif'kan Akademi Fantasia -

By: ajeem af

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Sunday, 23-Sep-2007 21:45 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa bersama Akma Konnichiwa FC

Nak gantung banner
Antara jemputan menunggu... (buka puasa/Akma?)
 
View all 21 photos...
Thanks to all yang datang. Also a lot of thanks to Akme herself. Ingin mengambil kesempatan ini, mengucapkan selamat berpuasa & selamat hari raya kepada semua. Maaf zahir & batin jika ada tersalah silap, terkasar atau berutang tak bayar.


Wednesday, 10-Jan-2007 04:00 Email | Share | | Bookmark
Muzik@RIA

 
Diddy
 
View all 11 photos...
After a long time not updating this fotopages, & the first entry of this year, nak masuk skali three series of Muzik@RIA which I've been to. The first one was with Felix & Aishah as the guest artist. It was fun. Susah-susah aje.

Secondly was with Diddy, Yanie, & Nas Adila as the guest artist. I went to Astro quite early at that time. Had my dinner at the cafe. When I went out, I met Diddy, and he said "Kita jumpa lepas ni.". Mana dia tau I was going to Muzik@RIA? hehehe.... Then dalam studio, masa commercial break, the artist salam-salaman la with all the audience. Ngan Diddy biasa jer, sebab dah slalu ngan dia. Yanie pulak senyum-senyum, cam slalu gak jumpa kat MBPJ & Stadium Putra. Tapi ngan Nas Adila, dia mula2 dia tegur, pas tu dia tanya, "abang ni yang masa Zarina keluar nangis kan?". I said yes. Wa.... ramai gak orang cam, walaupun rambut dah lain.

Lastly, yang baru-baru ni. With VE, Datuk & his son. Bes gak. Tapi yang tak bes nyer Hani demam, tak keluar suara. (Takkan Demam AF kot.....?) Walau macam mana pun, rancangan Muzik@RIA tetap berjalan lancar diambil alih oleh pengacara Beat TV, Sazzy Falak. Besnyer rasa bila akhirnya dapat berjumpa dengan rakan sekolah setelah kira-kira 7 tahun tak jumpa.


Thursday, 30-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
An Evening With Farhan & Faizal

Zainal Alam
2F
 
View all 21 photos...
Berbaloi aku dapat dengar Alam nyanyi live. Kiranya berbaloi gak aku tak tgk Astana Idaman malam tu.

Kantoi aku bila Alam ajak Faizal tanya aku soalan. Tapi soalan tak susah pun. Apa pun thanks to Alam, Faizal, Farhan, Kak Engku, and all friends yang sama-sama di sana.

Sayang sekali, persembahan akhir, My Heart (Duet), bateri aku abis. Kalau ada sesapa nak kongsi gambar, sila tinggalkan komen atau pvt me.


Wednesday, 29-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Muzik@RIA bersama Farah & Adam

kak..... nak berkenalan boleh?
Jawapannya: Haruskah
 
View all 6 photos...


Monday, 27-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Firdaus & Nur Eliana

 
 
 
View all 21 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net